blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Ærtesuppe med parmesan

 
     
 

500g fine ærter
1l grøntsagsbouillon
2 skalotteløg
1 tsk. havsalt
1 spsk. koldpresset olivenolie
4 spsk. revet parmesanost
Friskkværnet peber

Parmesanchips:

6 spsk. revet parmesan

Kom ærterne i en gryde og hæld kogende bouillon over. Tilsæt fintsnittet løg, salt og olie.

Lad koge i 5 min. Tilsæt parmesanen og blend suppen. Smag til med salt og peber.

Parmesanchips:

Læg 4 striber på ca ti cm. af den revne parmesanost på en bageplade m. bagepapir.

Stil pladen i en 200 grader varm ovn i et par min. Når osten er smeltet, bobler lidt og bliver gylden tages pladen ud og chipsene afkøles på køkkenrulle.

 

Energi pr. person: 368 kcal, 8,9g fedt 18,8g protein, 52,9g kulhydrat