blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Asparges / skinkeruller

 
     
 

12 tykke grønne asparges
2 tsk. salt
4 skiver Parmaskinke
4 skiver Provoloneost eller revet parmesan
1½ spsk usaltet smør
Friskkværnet peber

Bring vand og salt i kog og kog aspargesene i ca. 4 min. til de er knapt møre
skyl dem under koldt vand og dryp dem tørre.

Tænd ovnen på 180 grader

Lav 4 bundter af 3 asparges og rul dem ind i skinken.

Placer bundterne i et ovnfast fad og læg ost over.

Pensel bundterne med smeltet smør og kværn peber over.

Bag dem i ovnen til osten er smeltet og aspargsene er møre (ca. 15 min.)

Server varme