blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Bagt rodfrugtsalat med ruccola
 
     
 

Rodfrugter:

2 kg blandede rodfrugter, ex. pastinakker, gulerødder og selleri
2 løg (gerne rødløg)
1 helt hvidløg
1 tsk. salt
Kværnet peber
Olivenolie

Skær rodfrugterne i stave og løgene i både.
Del hvidløget og pil feddene.

Kom grøntsagerne og hvidløg i smurt bradepande eller ovnfast fad. Vend dem med olie salt og peber.

Bages i ovn v. 150 grader i 1 3/4 time vend dem et par gange.
Lad blandingen køle af til den kun er lun.

Marinade

3 spsk olivenolie
3 spsk balsamicoeddike
2 tsk. salt
Friskkværnet peber

Pisk marinaden sammen og vend rodfrugterne i sammen med:

3-4 håndfulde ruccola eller spinat.

Smager godt til lammekød!