blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
  Chokoladekage, Ingeborgs
 
     
 

3 store æg eller 4 små
300 g sukker
300 g mel
3 tsk. vanillesukker
75 g kakaopulver
3 tsk. bagepulver
125 g smør
2 dl mælk
1 dl kaffe

Glasur evt. m. kokosmel.

Pisk æg og sukker hvidt

Bland mel, vanillesukker, kakaopulver og bagepulver

Smelt smørret, tilsæt mælk og kaffe.

Bland melblandingen i æg/sukker-blandingen under omrøring samtidig med smør, mælk, kaffe-blandingen. Røres til den er ensartet.

For en form 25 X 30 cm, og fordel dejen heri.

Bages i forvarmet ovn 175 ° i ca. 25 min.

Afkøl kagen