blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Kammuslinger med blomkålscreme, agurk og dild

 
     
 

100 g blomkål
1,5 dl fløde
1 bdt. dild
1 dl koldpresset rapsolie
1 dl eddike
1dl sukker
1/4 agurk
8-12 kammuslinger, gerne med skal
Olie til stegning
Dild til pynt
Salt, peber

Skær blomkål ud i buketter og kog dem møre i vand. Giv dem dernæst et opkog i fløden, blend og sigt. Smag til med salt.

Blend dild med olie og sigt.

Kog en syltelage af eddike og sukker, afkøl, og vend agurketern i. Dup kammuslingerne tørre med køkkenrulle hvis nødvendigt, og drys en smule salt på.

Steg kammuslingeme i olie på en non-stick pande i Ca. i minut på hver side afhængigt at størrelse.

Anret i små skåle eller i kammuslingeskalleme sammen med blomkålscremen, dildolien, syltede agurketern. dildkviste og et drys peber.