blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Kylling i grøn karry
 
     
 

 

Grøn karry:

5-6 forårsløg
3-4 stængler citrongræs
2-3 fed hvidløg
1 spk. frisk ingefær
1 lime
4-5 små chilier
1 spk. friske limeblade
3-4 håndfulde frisk koriander
2-3 håndfulde frisk basilikum
1½ spk. korianderfrø
2-3 spk. olie
salt & peber

 

Kyllingebryst i strimler marineres i lidt af den grønne karry.Brunes, resten af karry tilsættes plus en dåse kokosmælk. Drysses med limeskal, kokosstrimler, pistacienødder og frisk koriander.

Ris koges 5 min. og dampes færdig over lidt vand.

 

Dyppelse:

2 dl . risvinseddike
3 spk. sukker
1 lille håndfuld frisk koriander
1 chili
1 anelse hvidløg
salt & peber

 

Dej:

2 dl . majsmel
4 dl . hvedemel
iskoldt vand til konsistens som tyk piskefløde

 

Grøntsager:

søde kartofler (tynde skiver), broccolibuketter, grønne bønner, champignon, courgetter, løg, babymajs etc.

Frituresteges i 3 min.