blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Kylling med nødder som Stinne kan lide den
 
     
 

500 g kyllingebryst i strimler
2 røde chili
100 g usaltede nødder (peanut eller cashew)
2 fed hvidløg hak.
2 spsk. ingefær hak.
2-3 spsk. sort chilipasta
1½ dl. Heinz eller Hunts ketchup ell. tomat kog med løg og sukker
8 forårsløg ell. alm. løg i tynde både
3-4 spsk fiskesovs
1 spsk. sukker (helst palmesukker)
Olie til stegning.

Nødderne ristes på en tør pande og sættes til side
Steg hvidløg, chilipasta og ingefær i olie i en wok
Tilsæt kyllingestykkerne og steg det hele i ca. 5 min. (Tilsæt lidt vand hvis urterne branker)
Tilsæt ketchup, løg og chili og smag til med fiskesovs og sukker.
Tilsæt nødderne lige inden serveringen.
Varm godt igennem og server med ris.