blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Muslingesuppe
 
     
 

2 personer

1 kg blåmuslinger
2 porrer i skiver
1 cm ingefær (reven)
1 ds kokosmælk
1 rød (stærk) chili
1½ tsk sambal Olek
2 spsk fiskesovs
1 lime eller citron
salt/peber
frisk koriander
Olie

Rens muslingerne.

Hak chili uden kernerne, riv ingefær og skær porrene i skrå ringe.

Svits krydderurter og porrer i olie i en stor gryde. Hæld muslingerne ved og tilsæt kokosmælken og sambal olek. Lad koge i 5 min. under låg. Rør i gryden en gang i mellem.

Kasser uåbnede muslinger og smag til med fiskesovs og limesaft + evt. salt og peber.

Pynt med lidt hakkede koriander.

Server straks. Gerne med indisk Nan brød (Fås glimrende i supermarkeder)