blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Pasta med tomat, chili og champignon

 
     
 

2 personer

250 g pasta

2 spsk. olivenolie
1. lille hakket løg
2 fed hakket hvidløg
100 g champignon i kvarte
1 grøntsagsboillon terning
Frisk basilikum ell. oregano
1 dl tør hvidvin
1 ds. fl. tomater (Uden saft)
½ hakket chili
4-5 spsk parmesanost

Det hakkede løg og hvidløget sauteres i olien.
De kvarte champinoner kommes i og koger med i et par min.
Tilsæt bouillon terningen og hvidvinen og chili, lad vinen næsten koge væk.
Tilsæt tomat, hakket basilikum/oregano og hakket chili og lad det simre i 30 min.

Tag fra varmen og rør parmesanosten i.

Tilsæt den kogte pasta og server med ekstra parmesan ved bordet.