blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Briam

 
     
 

4 mellemstore kartofler
½ aubergine
1 lille courgette
1 grøn peber
3 gulerødder
1 løg i halve skiver
Hakket bredbladet persille
2 fed hvidløg i skiver

Saucen

140g konc. tomatpuré
1 ds fl. tomater
salt
peber
oregano
½ dl olie
2½ dl vand

Kartofler, aubergine, pebberfrugt og courgette skæres i lige store stykker.

Gulerødderne skæres i stave

Grøntsagerne kommes i et ildfast fad med løg, persillel og hvidløg.

De fl. tomater, tomatpuré, olie og vand blandes.

Krydres med salt, peber og oregano og hældes over grøntsagerne.

Bages i ovnen 1½ time ved 200 grader.

Vendes af og til.