David Gerdel (født
1953) har en livslang interesse for gastronomi, som
bl.a. har udmøntet sig i tilrettelæggelsen
af adskillige TV-Programmer om mad.
I 1982 4 stk. "Kager og søde sager"
1999 og 2000 26 udgaver af "Røg i køkkenet"
og i 2000 en temalørdag om "Julemad i Europa"
Desuden medvirket til flere programmer fra Italien
og Spanien om mad.
Kultur og gastronomi hører sammen og David har
været produktionsleder i DRs Balletredaktion og
har her arbejdet med verdens førende danse- og
balletkompagnier.
Rejser i Europa og Asien har styrket interessen for
den mere fremmedartede kogekunst, bl. a. "Det tyrkiske
grundkøkken" Hvor man siger"Sundheden
bor i grøntsagerne"
Optaget som Kommandør i: Cordon Bleu du Saint Esprit samt som Chevallier i
Chaine des Rotisseurs og Ordre Mondial des Goumets Degustateurs.
Klik på en af ordenerne for at se mere |