David Gerdel Tornballevej 65 8381 Tilst
david@gerdel.dk
Abrikoser, honningsyltede Amerikanske pandekager Bagt rodfrugtsalat med ruccola Baked Beans Balkangryde Barbecue sauce Bearnaiseessens Bearnaisesauce nem Briam Chimichurri (Argentinsk grill-sauce) Coleslaw Croutoner Devil's rain dressing salat Endivieblade med blue cheese dressing Flammekueche Flødemarinade Forloren hare Georgisk skinkegryde Grillet gedeost - Postillion Græskarsuppe Græske kartofler Gubbröra Gullaschsuppe Prices Gullaschsuppe 2 Gulyas - ungarsk Havtaske i ovn Hyldeblomstdrik Hyldebærsyltetøj Janssons frestelse Jordskoksuppe Kammuslinger med blomkålscreme, agurk og dild Kartoffelsalat, kold Kartoffelsalat med rygeost Kartoffeltærte - Davids Kartofler-Canariske Kartofler med ruccola pesto Ketchup Kleftiko Krabbesalat Marselis Kyllingelår, ovnstegte med ris og sky Kylling Piccata Lammebov med ramsløg Lammekølle à la boulangère Lammeryg med tapanade og salsa Lammeskanke, rosmarinbraiserede Lavendelsorbet Løgkompot Mango- avocadosalat Marinade til rest af lammekød Mexburger Mont d'or bagt med hvidløg og rosmarin Mors leverpostej Muslinger, gratinerede Moules marinières Mørbrad med parmaskinke Mørbrad med rosmarin Mørbrad, marineret og grillstegt Oksefilet med marinerede løg og gratinerede kartofler Orangemarmelade Risotto med Barolo og svampe Rhode Island dressing Rodfrugter, honningbagte Rødbedesaute Rødspætte med krydderurtedressing Røget makrel pate Salade Lyonaise Sennep, gul Spinatsalat med kyllingelever Svinekød braiseret i mælk Svinemørbrad fra Aragonien Tabbouleh Tapenade Ternskov postej Tomater - Langtidsbagte Tomater - Provencalske Tomat relish Tomatsauce Æggekage, Luxus Æg i kokotte med kørvel Ærtesuppe med parmesan