blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Blandede opskrifter
 
     
 

Abrikoser, honningsyltede
Amerikanske pandekager

Bagt rodfrugtsalat med ruccola
Baked Beans
Balkangryde
Barbecue sauce
Bearnaiseessens
Bearnaisesauce nem
Briam
Chimichurri (Argentinsk grill-sauce)
Coleslaw
Croutoner
Devil's rain dressing salat
Endivieblade med blue cheese dressing
Flammekueche

Flødemarinade
Forloren hare
Georgisk skinkegryde
Grillet gedeost - Postillion

Græskarsuppe
Græske kartofler
Gubbröra
Gullaschsuppe Prices
Gullaschsuppe 2
Gulyas - ungarsk
Havtaske i ovn
Hyldeblomstdrik
Hyldebærsyltetøj
Janssons frestelse

Jordskoksuppe

Kammuslinger med blomkålscreme, agurk og dild
Kartoffelsalat, kold
Kartoffelsalat med rygeost
Kartoffeltærte - Davids
Kartofler-Canariske
Kartofler med ruccola pesto
Ketchup

Kleftiko
Krabbesalat Marselis
Kyllingelår, ovnstegte med ris og sky
Kylling Piccata
Lammebov med ramsløg
Lammekølle à la boulangère
Lammeryg med tapanade og salsa
Lammeskanke, rosmarinbraiserede
Lavendelsorbet
Løgkompot
Mango- avocadosalat
Marinade til rest af lammekød
Mexburger
Mont d'or bagt med hvidløg og rosmarin
Mors leverpostej
Muslinger, gratinerede
Moules marinières
Mørbrad med parmaskinke
Mørbrad med rosmarin
Mørbrad, marineret og grillstegt
Oksefilet med marinerede løg og gratinerede kartofler
Orangemarmelade

Risotto med Barolo og svampe
Rhode Island dressing
Rodfrugter, honningbagte
Rødbedesaute

Rødspætte med krydderurtedressing
Røget makrel pate
Salade Lyonaise
Sennep, gul
Spinatsalat med kyllingelever
Svinekød braiseret i mælk
Svinemørbrad fra Aragonien
Tabbouleh

Tapenade
Ternskov postej
Tomater - Langtidsbagte
Tomater - Provencalske
Tomat relish

Tomatsauce
Æggekage, Luxus
Æg i kokotte med kørvel
Ærtesuppe med parmesan