blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Æblekage med kokos
 
     
  175g mel
200g sukker
100g kokosmel
1½ tsk. bagepulver
150g blødt smør
3 æg
1 dl. lun mælk
2 æbler

Pynt:
Tesukker
kokosmel

Bland mel, sukker, kokosmel og bagepulver.

Kom smør, æg og mælk i og rør dejen sammen.

Skræl æblerne og skær dem i tern og bland dem i.

Kom dejen i en smurt, raspdrysset springform. Drys tesukker og kokosmel over.

Bages i 35 - 40 min. ved 175 grader (Erfaringen viser at det nok nærmere er 45 - 50 min ved 180 grader varmluft!)

Serveres lun med flødeskum til