1 andebryst
1 spsk. rød karrypasta
2 fed hvidlg (hakket)
½ dl galanga (hakket)
1 stilk citrongræs (fintskåret)
4-5 kaffirlimeblade
4 nelliker (stødt)
400 ml kokosmælk
1 stort løg i tynde både
2 spsk konc. tomatpure
10 cherrytomater
1/4 ananas i tern
1 spsk. sukker
fiskesovs ca. 3 spsk.
Fjern skindet fra andebrystet, som skives på tværs i ½ cm tykke skiver.
Steg karrypasta,limeblade,nelliker, galanga, citrongræs
og hvidløg i olie. Kom lidt kokosmælk ved så
det ikke brænder på og steg kødet heri
i ca. 5 min. ved ikke for stærk varme. Tilsæt
løg, tomatpure og resten af kokosmælken og kog
i 8-10 min.
Kom ananas og tomater ved, smag til med sukker og fiskesovs.
Server med kogte jasminris
|