blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
And i rød karry
 
     
 

1 andebryst
1 spsk. rød karrypasta
2 fed hvidlg (hakket)
½ dl galanga (hakket)
1 stilk citrongræs (fintskåret)
4-5 kaffirlimeblade
4 nelliker (stødt)
400 ml kokosmælk
1 stort løg i tynde både
2 spsk konc. tomatpure
10 cherrytomater
1/4 ananas i tern
1 spsk. sukker
fiskesovs ca. 3 spsk.

Fjern skindet fra andebrystet, som skives på tværs i ½ cm tykke skiver.

Steg karrypasta,limeblade,nelliker, galanga, citrongræs og hvidløg i olie. Kom lidt kokosmælk ved så det ikke brænder på og steg kødet heri i ca. 5 min. ved ikke for stærk varme. Tilsæt løg, tomatpure og resten af kokosmælken og kog i 8-10 min.

Kom ananas og tomater ved, smag til med sukker og fiskesovs.

Server med kogte jasminris