3/4-1 kg flæskesmåkød
5 spsk. olivenolie
2 store løg (Hakkede)
1 fed hvidløg (hakket)
2 spsk. citronsaft
1 ds. flåede tomater
1-2 dl bouillon
4 mellemstore kartofler (i terninger)
1 agurk (i terninger)
2 gønne peberfrugt (i strimler)
1 spsk. fintklippet purløg
2 spsk. hak. persille
180 ml. Creme Fraiche
salt/peber
Kødet brunes i olien, sammen med løg og hvidløg. Tilsæt citronsaft, væden fra tomaterne og bouillonen .
Koger sagte i 30 min.
Tilsæt kartofler, agurk, peberfrugt og purløg og persille, samt salt og peber.
Koger sagte i 20. min
Tilsæt tomaterne og bred creme fraichen ud over.
Gratineres under grillen, til retten er svagt gylden
Spises med godt brød.
|