blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Balkangryde
 
     
 

3/4-1 kg flæskesmåkød
5 spsk. olivenolie
2 store løg (Hakkede)
1 fed hvidløg (hakket)
2 spsk. citronsaft
1 ds. flåede tomater
1-2 dl bouillon
4 mellemstore kartofler (i terninger)
1 agurk (i terninger)
2 gønne peberfrugt (i strimler)
1 spsk. fintklippet purløg
2 spsk. hak. persille
180 ml. Creme Fraiche
salt/peber

Kødet brunes i olien, sammen med løg og hvidløg. Tilsæt citronsaft, væden fra tomaterne og bouillonen .

Koger sagte i 30 min.

Tilsæt kartofler, agurk, peberfrugt og purløg og persille, samt salt og peber.

Koger sagte i 20. min

Tilsæt tomaterne og bred creme fraichen ud over.

Gratineres under grillen, til retten er svagt gylden

Spises med godt brød.