blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Chimichurri (Argentinsk persillesovs)
 
     
 

Ca 3½ dl (Serveres til grill-bøffer)

11/4 dl olivenolie
½ dl mørk vinaigre
11/4 dl finthakket løg
1 tsk. finthakket hvidløg
½ dl finthakket (Bredbladet-)persille
1 tsk. tørret oregano
1 knsp. cayennepeber
1½ tsk. salt
1 tsk. sort peber, kværnet (Hvis man bruger stødt, bliver det hele sort)

Hæld olie og vinaigre i en skål og pisk det sammen. Rør resten i og lan saucen stå lunt og trække i 2-3 timer.

Kan opbevares næsten uendeligt i køleskab.