blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Chokoladekage med cashewnødder
 
     
 

100 g cashewnødder
200 g smør
200 g rørsukker
1 appelsin ( skal og fileter )
50 g kokosmel
4 sammenpiskede æg
40 g kakao
evt. lidt kokosflager (20 g) ellers kokosmel.
Lidt Grand Marnier

Smør en springform (22 cm i diameter) og drys med mel.
Hak halvdelen af nødderne fint, den anden halvdel groft.

Pisk smør. sukker, appelsinskal, kokosmel og de finthakkede nødder cremet og tilsæt de letpiskede æg lidt ad gangen (Dejen skal samle sig hver gang)

Vend kakaopulver og appelsinfileter forsigtigt i og smag til med lidt Gran Marnier.

Pynt med de grofthakkede nødder og kokosmel eller flager

Bag kagen ved 175 grader i ca. 60 min.