50 g løg i små tern
25 g smør
1½ dl. cremefraiche
½ dl. fløde
salt
revet muskat
100 g bacon i tern
1 tsk. olie
Dej: (Nok til to bradepander, frys evt. halvdelen)
½ pk gær
2½ dl. vand
1½ spsk. olivenolie
1 tsk. sukker
½ spsk salt
500 g. mel (ca.)
Lav dejen og lad hæve 1 time.
Brun løget i smørret og bland det i en skål med fløde og creme fraiche og lad køle af. smag til med salt og muskat.
Brun bacon tern uden at de bliver sprøde
Rul dejen tyndt ud på en plade med bagepapir, sørg for at der er en lille forhøjet kant.
Fordel løg/fløde/cremefraicheblandingen ud over dejen, drys med bacon og dryp med olien.
Bages ved 250 grader i ca. 10 min til kanten har fået farve og er sprød.
Server gerne med en grøn salat.
|