blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Forloren hare

 
     
 

½ kg hakket oksekød
1/4 tsk peber
2 tsk salt
½ tsk ingefær
½ tsk Colmanns sennepspulver
1 æg
1 fint hakket ell. revet løg
6 spsk bouillon
3 spsk rasp

1 pk. skiveskåret bacon
2 dl bouillon
1 dl fløde
ribs- eller rønnebærgelé

Rør alle ingridienser sammen og form et "brød" i et smurt fad.

Dæk med baconskiver og sæt i ovnen i 15 min. ved 225 grader, sænk varmen til 170 grader og hæld bouillon og fløde ved. Steg videre i ca 45 min.

Dryp med skyen under vejs.

Serveres i skiver og sovsen smages til med gelé og evt. blå ost.

Sovsen kan jævnes og farves med kulør.

Serveres med kartofler eller hasselback kartofler.