blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Fuldkornsbrød

 
     
 

25g gær
3½ dl lunkent vand eller skummetmælk
1 spsk olie
1½ tsk salt
300g fuldkornshvedemel
200g hvedemel

Rør gæren ud i vand og tilsæt olie, fuldkornsmel og salt.

Ælt hvedemelet i lidt efter lidt. Ælt dejen godt igennem

Lad dejen hæve ca. 45 min til dobbelt størrelse.

Slå dejen ned og form et aflangt eller rundt brød, og lad det hæve yderligere ca. 20 min på bagepladen.

Bag brødet i forvarmet ovn ca. 30 min ved 225 grader.

Køl af på rist.

Brødet bliver særligt godt med vårhvede fra AMO!