blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Georgisk skinkegryde
 
     
  ¾ kg skinkekød i tern
2 spsk. olie 2 fed hvidløg
2 tsk. tørret salvie
1 tsk. tørret koriander
2 rødløg
½ tsk. gurkemeje
½ l. bouillon
frisk koriander
salt og peber

 

Tilbehør: Ris eller kartoffelmos

 

Krydr kødet med salt og peber og brun det i en stegegryde med olien.

Tilsæt krydderier og knust hvidløg og lad det stege i et minut. Tilsæt fintsnittede rødløg og steg under omrøring ca. 5 min. Spæd med bouillon og lad retten småsimre under låg i ca. 45 min. Tilsæt friskhakket koriander og smag til med salt og peber.