1. hokaido græskar på godt et kilo
olie
et stk. gulerod
et stk porre
2 skalotteløg
Hvidvinseddike
Ca. 1 l. god suppe
Karry (ca. en tsk (Ikke mere.))
Spidskommen
Mild chili
Græskar pakkes i folie og bages i ovnen ved ca. 150
grader i tre timer.
Køl den af og fjern kernerne. skrab kødet ud og del det i stykker, mos.
I gryde sauteres, løg, lidt hvidløg, porre og
en anelse gulerod, tilsæt stykker af græskar og
sauter godt igennem. krydder med lidt karry, og spidskommen
efter behag samt og gerne lidt mild chili. tilsæt lidt
hvidvins eddike.
Lad dette koge ind og sidst tilsættes
hønse bouillon. vi plejer at beregne 1 L bouillon til
ca.300 g græskar.
Mængden af suppeurter- med vægt på porre og løg-beregnes i forholdet 1 del urter -3 dele græskar
Blendes og varmes igennem
|