blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Græskarsuppe (Mortens)
 
     
 


1. hokaido græskar på godt et kilo
olie
et stk. gulerod
et stk porre
2 skalotteløg
Hvidvinseddike
Ca. 1 l. god suppe
Karry (ca. en tsk (Ikke mere.))
Spidskommen
Mild chili


Græskar pakkes i folie og bages i ovnen ved ca. 150 grader i tre timer.

Køl den af og fjern kernerne. skrab kødet ud og del det i stykker, mos.


I gryde sauteres, løg, lidt hvidløg, porre og en anelse gulerod, tilsæt stykker af græskar og sauter godt igennem. krydder med lidt karry, og spidskommen efter behag samt og gerne lidt mild chili. tilsæt lidt hvidvins eddike.
Lad dette koge ind og sidst tilsættes hønse bouillon. vi plejer at beregne 1 L bouillon til ca.300 g græskar.
Mængden af suppeurter- med vægt på porre og løg-beregnes i forholdet 1 del urter -3 dele græskar

Blendes og varmes igennem

hokaido