blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Gullaschsuppe - Prices
 
     
 

400g oksekød i tern
100g bacon i tern
Olivenolie
3 løg i tern
½ selleri i tern
2 gulerødder i tern
4 fed hvidløg hakkede
8 mlm. st. kartofler i store tern
2 røde peberfugter i strimler
2 ds. fl. tomater
1,5 l oksebouillon
2 spsk edelsüss paprika
1 spsk. rosenpaprika
2 tsk. røget paprika (fås i Kvickly og Brugsen)
1 tsk. stødt spidskommen
salt og peber

Steg baconternene i suppegryden til de er gyldne, tag dem op.

Steg nu løg og hvidløg i fedtet til de klarer, tag dem op.

Kødet pudres med de 3 slags paprika og bunes i gryden med olivenolien. Tilsæt sellerei og gulerødder og lad dem steg med lidt.

Tilsæt løg, bacon, tomater og spidskommen og bouillonen. Koges ca 1-1½ time til kødet er mørt.

Tilsæt kartofler og peberfrugt og kog videre til alt er mørt - ca. ½ time

Smag til med salt og peber og evt. lidt rørsukker.

Server med en klat creme fraiche i tallerkenen og med godt brød.