blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Gulyas, ungarsk (Pörkölt)

 
     
 

2 kg svinekød/kalvekød i tern (½ af hvert)
250 g svinefedt
3/4 kg. løg
3 spsk. rosenpaprika)
1-2 ds. fl. tomater
1 stilk blegselleri
kommen
salt og peber
6-8 store kartofler

Hak løgene og steg dem let gyldne i fedtet.

Tag gryden af ilden og rør paprikaen i. Tilsæt salt og peber og kom kødet i og brun det på alle sider.

Tilsæt tomater og ½ l vand og evt. en bouillonterning, samt snittet selleri og kommen.

Skræl kartoflerne og skær dem i både og tilsæt dem.

Lad småkoge i en god time til kartoflerne jævner saucen lidt.