blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Hyldebærsyltetøj

 
     
 

3/4 kg modne hyldebær
½ kg syrlige æbler
1 usprøjtet citron
350g sukker
Knserveringsmiddel.
Evt. gelateringsmiddel

Rib hyldebærrene med en gaffel, skyl dem i koldt vand.

Skræl og rens æblerne og skær dem i små tern

Skær cirtonen i meget tynde skiver

Kom hyldebær, æbler, citron og sukker i en gryde og bring langsomt i kog og lad det koge ca 15 min.

Tag gryden fra varmen og tilsæt Atamon.

Hæld på rengjorte glas og luk dem godt.

 

Man kan evt. blende syltetøjet med en stavblender. Hvis man ønsker en fastere konsistens tilsættes rød melatin i de sidte kogeminnutter