blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Kanelbullar, Stinnes svigermors!

 
     
 

1½ dl mælk
50 g gær
150 g smør (Blødt eller smeltet)
7 dl hvedemel
2 spsk sukker

Fyld:

50 g. blødt smør
3 spsk sukker
2 spsk kanel

Pynt:

æg til pensling
perlesukker
Muffinforme

Varm mælken til 37 grader og udrør gæren i mælken. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt samme.

Lad hæve i 20 - 25 min.

Rul dejen ud til en plade ( 30 x 40 cm), og rør fyldet sammen. Smør dejen jævnt med fyldet og rul sammen på den lange led.

Skær skiver af dejen (20 stk) og læg kagerne i formene og lad efterhæve i 10 - 15 min.)

Pensel med æg og drys med perlesukker.

Bages ved 225 grader 8 -10 min.