blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Kartoffelsalat med rygeost

4 pers.

 
     
 

600 gram kartofler, små nye         
1 stk. agurk                                      
1 bundt radiser                               
1 bundt purløg                                
                                                            
Rygeostcreme                                
150 gram rygeost 10 %                   
2 deciliter creme fraiche 9%        
1/2 teskefuld rørsukker  
1 teskefuld hvidvinseddike         
salt                                                     
peber                                                 
                                                            

Kartofler skrubbes/renses og koges så de stadig er faste - skæres i skiver. Agurkerne halves, udstenes og skæres i tynde skiver. Radiser renses og skæres i kvarter. Purløg klippes fint.

Rygeostcreme
Ingredienserne blandes og smages til med salt og peber.


Vendes med rygeostecremen og evt. pyntes med purløg og radiser