blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Davids kartoffeltærte
 
     
 

4 store kartofler
1 hakket løg
50g smør
1tsk salt
50g bacon i tern
1dl fløde
Muskat
Hvidløg
Revet ost


Kartoflerne koges uden salt og køler af.
Løget steges gyldent i smørret.
Kartoflerne pilles og moses med blandingen af smør og løg + salt. Til en dej.
Dejen rulles ud på meldækket bord til ca. 1cm og kommes i en meldrysset tærteform, prikkes med en gaffel.
Bacon i små tern kommes i sammen med fløden, knust hvidløg og muskat og peber.
Drysses med reven ost og bages ved 225° i ca. 20 min. Til gylden.

Serveres evt. m. grøn salat.