Grøn karry:
5-6 forårsløg
3-4
stængler citrongræs
2-3
fed hvidløg
1
spk. frisk ingefær
1
lime
4-5
små chilier
1
spk. friske limeblade
3-4
håndfulde frisk koriander
2-3
håndfulde frisk basilikum
1½
spk. korianderfrø
2-3
spk. olie
salt
& peber
Kyllingebryst
i strimler marineres i lidt af den grønne karry.Brunes,
resten af karry tilsættes plus en dåse kokosmælk.
Drysses med limeskal, kokosstrimler, pistacienødder
og frisk koriander.
Ris koges 5 min. og dampes færdig over lidt vand.
Dyppelse:
2 dl
. risvinseddike
3
spk. sukker
1
lille håndfuld frisk koriander
1
chili
1
anelse hvidløg
salt
& peber
Dej:
2 dl
. majsmel
4
dl . hvedemel
iskoldt
vand til konsistens som tyk piskefløde
Grøntsager:
søde kartofler (tynde skiver), broccolibuketter, grønne bønner, champignon, courgetter, løg, babymajs etc.
Frituresteges i 3 min.
|