500 g kyllingebryst i strimler
2 røde chili
100 g usaltede nødder (peanut eller cashew)
2 fed hvidløg hak.
2 spsk. ingefær hak.
2-3 spsk.
sort chilipasta
1½ dl. Heinz eller Hunts ketchup ell. tomat kog med løg og sukker
8 forårsløg ell. alm. løg i tynde både
3-4 spsk fiskesovs
1 spsk. sukker (helst palmesukker)
Olie til stegning.
Nødderne ristes på en tør pande og sættes til side
Steg hvidløg, chilipasta og ingefær i olie i en wok
Tilsæt kyllingestykkerne og steg det hele i ca. 5 min. (Tilsæt lidt vand hvis urterne branker)
Tilsæt ketchup, løg og chili og smag til med fiskesovs og sukker.
Tilsæt nødderne lige inden serveringen.
Varm godt igennem og server med ris.
|