blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Kylling piccata

 
     
 

4 kyllingebryst (uden skind og ben)
50g kapers
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
2 øko. citroner
15g persille
1 spsk olivenolie
120 ml. hvidvin
185 ml. kyllingebouillon
1 spsk mel
30g smør
salt og peber
+ olie til pensling

Skær kyllingebrysterne igennem på langs, så man har 8 flade stykker.

hak skalotte, hvidløg og persille. Skær den ene citron i skiver. Pres den anden.

Pensel kødet med olie og krydr med salt og peber. Grill på en varm pande.

Steg løg og hvidløg i ole på en middelvarm pande til de er klare. Tilsæt hvidvinen. Lad simre i 2-3 min. Tilsæt bouillon og pisk melet i til saucen er jævn. Kog endnu et par minutter til saucen tykner. tilsæt citronsaft fra den anden citron, kapers og smør. lad simre til saucen er legeret.

Hæld saucen over kødet og læg citronskiver over og pynt med persille.

Serveres med brød.