blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Æggekage, Luxus

 
     
 

1 spsk olie
1 hakket løg
2 - 3 kogte kartofler i tern
50g Chorizo i strimler
100g babyspinat
8 æg
Salt og peber
35g reven Mozzarella

Tilbehør rugbrød og purløg

Tænd ovnen på 200 grader

Sauter løget i olen på en pande m. teflonbelægning

Kom kartofler og Chorizo i panden og sauter videre i et par minutter.

Tilsæt spinaten og lad den falde sammen.

Pisk æggene med salt og peber og hæld dem over fyldet og lad æggemassen stivne ved svag varme til bunden er fast.

Drys osten over

Dæk eft pandens håndtag med alufolie og gratiner i ovnen i ca 15 - 20 min.

Server med purløgsdrys og rugbrød