blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Marinade til rest af lammekød
 
     
 

½ dl olie
2 spsk. soya
2 tsk. kebab-krydderi (barbeque)
1 tsk. tørret rosmarin/Sar eller timian
Chilipeber eller kværnet sort
2 fed hvidløg - knust
1 spsk. citronsaft

300-500g kød i tynde strimler

Bland alt sammen i en skål og lad trække i køleskab nogle timer

Lynsteg og server i pitabrød med tomat, agurk, tynde skiver løg, oliven og feta med en dressing af

1 bæger creme fraiche eller tilsvarende yoghurt rørt op med salt, peber, presset hvidløg et stænk hvidvinseddike, en tsk. sukker og en slat olie. Bland oregano i efter smag.