blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Mørbrad med hvidløg og rosmarin
 
     
 

2 svinemørbrad
4 fed hvidløg
1 kvist frisk rosmarin
3 dl bouillon
1½ dl fløde
1½ tsk citronsaft
250 g. champignon
smør

Skær mørbraderne halvt igennem på langs og læg skiver af hvidløg og nåle fra rosmarinen i. Krydr med salt og peber.

Luk med kødnåle og brun i smør på en pande.

Tag op og rist de skivede champignon i smørret, tag dem op og læg kødet tilbage. Tilsæt bouillon og læg låg på - steg i 12min.

Ta kødet op og tilsæt fløden, champignon og evt. et par dråber kulør. Smag til med citronsaften og salt og peber. Kog igennem.

Fjern kødnålene og skær mørbraderne i skrå skiver, læg kødet tilbage i saucen og server med flutes.