|
Ingredienser
375 g Hvedemel
1,75 tsk Bagepulver
1,5 tsk Sukker
0,75 tsk Salt
2 dl Yoghurt
1 spsk Olie
1 æg
Fremgangsmåde
1. En portion til 4 personer giver 6 brød.
2. Hæld mel tilsat bagepulver, sukker og salt i et dejfad eller en køkkenmaskine. Tilsæt yoghurt, olie og let sammenpisket æg. Bland det godt og ælt dejen let i nogle minutter. Dæk fadet med film eller et klæde og lad dejen stå lunt i mindst 3½ time.
3. Tril dejen til en kort, tyk pølse og skær den i 6 lige store stykker (ved en portion til 4 personer). Stræk dejklumperne ud til de er dråbeformede.
4.Smør med lidt olie og bag den ved 225 grader i ca. 6 min (6 brød)
5. Før serveringen:læg brødene i ovnen under grillen til oversiden begynder at blive brun. Pak nan-brødene ind i et klæde indtil de skal spises.
Eller
|
|