blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Nan-brød
 
     
 

Ingredienser
375 g Hvedemel
1,75 tsk Bagepulver
1,5 tsk Sukker
0,75 tsk Salt
2 dl Yoghurt
1 spsk Olie
1 æg

Fremgangsmåde
1. En portion til 4 personer giver 6 brød.

2. Hæld mel tilsat bagepulver, sukker og salt i et dejfad eller en køkkenmaskine. Tilsæt yoghurt, olie og let sammenpisket æg. Bland det godt og ælt dejen let i nogle minutter. Dæk fadet med film eller et klæde og lad dejen stå lunt i mindst 3½ time.

3. Tril dejen til en kort, tyk pølse og skær den i 6 lige store stykker (ved en portion til 4 personer). Stræk dejklumperne ud til de er dråbeformede.

4.Smør med lidt olie og bag den ved 225 grader i ca.  6 min (6 brød)

5. Før serveringen:læg brødene i ovnen under grillen til oversiden begynder at blive brun. Pak nan-brødene ind i et klæde indtil de skal spises.
Eller