blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Pasta med små friske tomater

 
     
 

700 gr. friske små tomater
½ dl ekstra jomfru olivenolie
1 lille håndfuld friske basilikumblade
3-4  fed hvidløg
salt
En knivspids sukker
5oo gr. pasta, f.eks. spaghetti eller linguine
Revet Parmesan

Vask tomaterne og skær dem i halve. Varm olien i en gryde og tilsæt de hele fed hvidløg. Hvidløgsfedene må endelig ikke tage farve, så snart de begynder at syde, tilsætter du tomaterne. Lad dem stå ved høj varme, men pas stadig på, at hvidløget ikke brænder på. Tilsæt salt og en lille smule sukker. Bevæg gryden lidt. Når tomaterne begynder at falde sammen og afgive lidt saft, tilsætter du basilikum, Mas evt. nogle af tomaterne med en grydeske så de afgiver væde. Lad gerne sovsen hvile lidt inden du serverer.

Kog pastaen imens.

Tilsæt evt. lidt af pastavandet til tomaterne.

Server med revet Parmesan