blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Penne all ' arrabbiata (2 personer)
 
     
 

250 g penne
150 g bacon i terninger
1 lille hakket løg
evt. 1 fed knust hvidløg
1 ½ renset finthakket chilipeber
1 dåse flåede tomater

6 spsk. reven parmesan

 

Svits baconterningerne sammen med det hak­kede løg og evt. knust hvidløg.

Tilsæt det finthakkede chilipeber og en dåse flåede tomater og lad saucen småkoge til den bliver tyktflydende.

Pastaen koges al dente i ca. 3 liter letsaltet vand og drypper af i en sigte.

Blandes med saucen og reven parmesan og opvarmes kort. Hældes i et opvarmet fad og serveres med mere reven parmesan i en skål for sig.