blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Porresuppe med forelfilet
 
     
 

4 personer:

100 g porre
1 l kalvefond
½ dl tør hvidvin
50 g smør i tern
1 stk. grøn squash
400 g forelfilet
1 spsk. olie
30 g smør
lidt paprikapulver

1) Porrer vaskes og skæres i stykker. Sauteres i smør i en gryde og kalvefonden kommes ved og koger 5 min.

2) Blendes fint.

3) Pureen blandes med vin. Det hele bringes i kog.

4) Smag til med salt og peber.

5) Squashen stikkes ud til kugler og koges kort med i suppen ved svag varme.

6) Suppen monteres med den kolde smør.

7) Forellen skæres ud i passende stykker og ristes i smør og olie.

8) Paprikapulveren sigtes over fisken efter den er stegt.

9) Drys med salt og friskkværnet peber.

Anrettes i tallerken.