blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Rabarber, bagte med marcipan og sprødt låg
 
     
 

500 g rabarber
½ vanillestang
150 g rørsukker
85 g marcipan
100 g smør
100 g mel
45 g sukker
120 g mandler, grofthakkede

Tilbehør: vanilleis eller flødeskum

Skær rabarberne i grove stykker. Skrab vanillekornene ug og bland med rabarber og rørsukker. Lad blandingen trække et par timer.

Fordel rabarberne i et ildfast fad.
Riv marcipanen groft og drys over rabarberne.
Skær smørret i tern og smuldr det i en skål med mel og sukker. Bland de grofthakkede mandler i smuldredejen og drys den over rabarberne.

Bag rabarberfadet i ovn ved 200 grader i ca. 25 min.

Serveres lun.