blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Rodfrugte, honningbagte

 
     
 

800 g rodfrugter fx rødbeder, farvede beder, jordskokker og pastinakker
1 porre
1 rødløg
100 g bacon i tern
2 spsk. olivenolie
100 g fetaost
3 kviste frisk rosmarin
2 spsk. flydende honning

Tilberedning
45 min - 4 pers.

Skræl rodfrugterne og skær dem i grove stykker. Rens porren og skær i skiver. Pil løget og skær i tynde både. Vend porrer, løg og rodfrugter med bacon og olivenolie og fordel på en bageplade med bagepapir.

Drys med smuldret fetaostt og hakket rosmarin og krydr med salt og peber.

Bag rodfrugterne i ovnen ved 200 grader varmeluft i ca. 25 min. Vend i det undervejs. Hæld honningen over og vend rundt. Bag grøntsagerne i yderligere a. 5 min. før de serveres.