blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Rødbedesaute

 
     
 

1 kg rødbeder
2 løg (skalotte)
2 fed hvidløg
2 tynde porrer
frisk timian
2 spsk. balsamicoeddike
Olivenolie
½ dl fløde
salt og peber

Rødbederne skrælles og skæres i stænger, mindre end en lillefinger

Løg hakkes groft. hvidløg skives og porrerne skæres i 2 cm. tykke ringe.

Løgene sauteres i olien uden at brune.

Tilsæt rødbederne og lad snurre i 5 min.

Tilsæt hvidløg, porreringe salt peber og timian.
Læg låg på og lad simre i 15 min.

Tilsæt balsamico og lad retten simre til rødbderne er møre, men stadig med bid.

Tilsæt fløden og kog lidt ind.

Smag til.