blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
  Rødspætte med dressing af hakkede krydderurter
 
     
 

4 hele rødspætter
½ bdt persille
½ bdt purløg
½ potte basilikum
½ bdt koriander
6 spsk olivenolie
3 spsk rødvinseddike
24 små nye kartofler
Smør til stegning
salt og peber
Kapers til pynt

Hak krydderurterne. Bland olie og eddike og kom urterne i.

Kog kartoflerne møre (12 min) i rigeligt saltet vand.

Steg spætterne i rigeligt smør på en pande, drys med salt og peber.

Varm tallerkenerne, læg en rødspætte med 6 halve kartofler på og hæld et tykt lag krydderurtedressing over fisken. Pynt med kapers

Server omgående.