blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Verdens bedste rugbrød
 
     
 

1,65 l. vand
1,65 kg groft rugmel
3 spsk. salt
150 g surdej

Surdejen opløses i lunkent vand (under 37 grader), melet og saltet tilsættes. (Melet før salt)Hæver til dagen efter.


0,5 l vand
660 gram rugkerner
220g hvedemel
220g groft hvedemel

Tilsættes og æltes.

HUSK SÅ AT TAGE SURDEJ FRA !

Dejen kommes i to EVA Trio professionel rugbrødsforme og hæver 4-5 timer.

Stilles i kold ovn, bager 2 timer 15 min. ved 160 grader varmluft.

Tages ud af formene og stilles i den slukkede ovn i 30 min.

Pakkes ind i viskestykker og lægges i plastposer til dagen efter.

Meget fryseegnede.