blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
SPAGHETTI CON TONNO
 
     
 

 

(Spaghetti med tunfisk)

 

500 g spaghetti
2 ansjosfileter (eller flere)
5 spk olivenolie
40 g blødt smør
2 fed hakket hvidløg
1 lille hakket løg
1 dåse flåede tomater
200 g tunfisk fra dåse
persille ell. oregano, salt og peber

 

Mos de udbenede ansjoser med det bløde smør.

 

Derefter steges hvidløget og løget gyldent i olivenolie.

Tilsæt tomater, salt og peber, og lad det hele simre ca. 20 minutter.

Tunfisken brunes i 1 spk olie og tages af varmen efter 1 minut.

Når pastaen er kogt al dente, blandes sovs, tunfisk og ansjossmør og hældes over pastaen.

Garneres med persille eller oregano. Servér straks!