blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Svinekød braiseret i mælk

 
     
 

8 personer

2 kg svinekød uden svær
smør
1 helt pillet hvidløg
gul skal af økocitron
mange salvieblade
1½ l mælk - måske mere
salt og peber

Snør kødet til en pæn rulle. Brun den på alle sider i smør i en tung gryde.

Kom hvidløg, citronskal og salvieblade i gryden og lad det stege lidt med.
krydr med salt og peber.

Varm mælken op og hæld den kogende over kødet. Skru ned og lad det simre med låget halvt på. Lad det boble uden at røre, til kødet er meget mørt. Ca. 2 timer

Imens er saucen kogt ind til en skilt, delvist brunet skøn sauce.

Tag kødet op og server det i tynde skiver med saucen over.

Spis brød til.