blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Tabbouleh-Elses

 
     
 

150 g couscous
½ agurk i fine tern
3 peberfrugter i forskellig farve i fine tern
1/4 fennikel i fine tern
1 skalotteløg i fine tern
2 spsk. hakket frisk koriander
4 spsk. hakket persille
4 spsk. hakket frisk mynte
4 spsk. olivenolie
3 grillede kyllingebryster, skåret i tern
saften af 2 citroner
5 spsk. dadler i fine tern
5 spsk cashewnødder
½ knsp. kanel
½ knsp. karry
Salt
peber

Skyl couscous to gange i koldt vand. Hæld koldt vand over og lad den stå i 15 min.
Efterfølgende dryppes den af i en sigte.

Rør couscousen luftig med piskeris. Brug fingrene til at smuldre klumper. Couscousen skal være blød, men løs.

Kom alle ingredienserne i, og smag til med salt, peber og krydderier. Kom evt. frisk chili i hvis du har lyst.

Lad tabboulehen trække i en halv time og server den ikke for kold.