|
Der anvendes: til 2 - 4 personer
* 1 chili, helst en stærk thai-chili, udkernet og finthakket
* 1 stort fed hvidløg, finthakket
* 1 spsk. sukker
* 1 1/2 tsk. riseddike
* 1 1/2 tsk. limesaft
* 1 1/2 spsk. fiskesauce
* 1 1/2 spsk. vegetabilsk olie
* 1/2 mellemstort løg skåret i tynde halvmåner
* sort peber
* 200 gram hvidkål skåret i tynde strimler
* 1 mellemstor gulerod, revet eller skåret i tynde strimler
* 200 gram stegt eller kogt kyllingebryst skåret i tynde strimler
* 1 stort bundt mynte (ca. 40 gram), finthakket
Fremgangsmåde:
1: Bland chili, hvidløg, sukker, riseddike, limesaft, fiskesauce, olie og løg i en skål og smag til med peber.
Lad dressingen trække i en halv time. Kom hvidkål, gulerod, kylling og mynte i en stor skål, hæld dressingen over og bland det hele godt, så dressingen fordeles.
Serveres på et stort fad med mere mynte drysset over. |
|